My Followers

Ads

Nov 7, 2010

Super Sunday

super sunday merujuk kepade game paling best minggu ni Chelsea Vs Liverpool. dan aku harap sangat kalau liverpool dapat belasah chelsea. paling sikit pun kasi lah 1-0. boleh Man U naek. hahahahaha.

Chelsea Vs Liverpool

tatkala ni. aku tinggal 2 paper je lagi. paper yang nak kate killer tader lah sangat. tapi kalau salah buat, boleh membawe kepade repeat. tengah-tengah gile + tensen ni sempat lagi aku update blog. wah. sangat tensen mase ni. harap-harap segale yang aku setadi dapatlah masuk final nanti.

owh bestnyer.




4 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

aq dh berasa sgt2 bosan ddk kt umh. Meh bg aq 1 ppr ko. biar aq yg jwb. amcm?

Solahuddeen said...

buleh jawab ke?

cepat giler bosan. tape2. tunggu pas aku abes paper. nnt ader samting aku nak cakap.

Aanis Kamaruzaman said...

ader samting nk ckp?

ni msti psl JPA ni... *wink*
roger2 nnt k!

Solahuddeen said...

orait. nnt gua kontek. skang nak kene fokus paper sket. hoho

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."