My Followers

Ads

Jan 2, 2013

Ed Sheeran - Lego House

1 comments



I'm gonna pick up the pieces,
and build a lego house
when things go wrong we can knock it down

My three words have two meanings,
there's one thing on my mind
It's all for you

And it's dark in a cold December, but I've got ya to keep me warm
and if you're broke I'll mend ya and keep you sheltered from the storm that's raging on

I'm out of touch, I'm out of love
I'll pick you up when you're getting down
and of all these things I've done I think I love you better now

I'm out of sight, I'm out of mind
I'll do it all for you in time
And of all these things I've done I think I love you better now

I'm gonna paint you by numbers
and colour you in
if things go right we can frame it, and put you on a wall

And it's so hard to say it but I've been here before
and I'll surrender up my heart
and swap it for yours

I'm out of touch, I'm out of love
I'll pick you up when you're getting down
and of all these things I've done I think I love you better now

I'm out of sight, I'm out of mind
I'll do it all for you in time
And of all these things I've done I think I love you better now

Don't hold me down
I think my braces are breaking and it's more than I can take

And if it's dark in a cold December, I've got ya to keep me warm
and if you're broke I'll mend ya and keep you sheltered from the storm that's raging on

I'm out of touch, I'm out of love
I'll pick you up when you're getting down
and of all these things I've done I think I love you better now

I'm out of sight, I'm out of mind
I'll do it all for you in time
And of all these things I've done I think I love you better now


Dec 3, 2012

bersabar dalam mencari jodoh

5 comments


gambar dicuri dari yun-anna




Jodoh itu ujian.
Untuk belum tibanya yang dinanti, bersabarlah.
Tuhan akan beri.
Yang terbaik adalah pasti.
Sabar.
Kuatkan hati.

Jodoh itu ujian.
Untuk jodoh yang telah tiba namun merabakkan jiwa, bersabarlah.
Akan ditemukan jua hikmah di sebalik dugaan yang memamah.
Tuhan akan beri bahagia yang dinanti.
Sabar.
Kuatkan hati.

Tidak akan teruji kita ini dengan sesuatu yang melebihi batas kemampuan.
Bersabarlah.




kata pujangga dicuri dari shahirahkhairudin

Nov 23, 2012

AFF SUZUKI CUP 2012

0 comments
Tanah Tumpahnya Darahku

hey ho! lama gila rasanya tak menulis blog. 

buat pembaca sekalian. Malaysia dan Thailand adalah penganjur bersama untuk sukan berprestij Asia Tenggara AFF Suzuki Cup 2012. First game Harimau Malaya adalah ahad ni, dan lawan kita adalah musuh yang menggagalkan usaha kita untuk kelayakan world cup yang lepas, iaitu Singapura.

jersey baru pun dah dilancarkan, tunggu jersey biru keluar and gua tak akan teragak-agak nak beli! tapi bukan ori, sebab duit gua nak buat belajar. haha.


game akan bermula di Thailand esok, tetapi Harimau Malaya akan bermula ahad ini. jadi jangan lupa turun menonton di stadium ataupun setidak-tidaknya menyokong pasukan kita sendiri!

gambar kredit Malaysia Football

p/s: saya nak belikan HJ jersey. boleh tak? ahahahahhaa

Oct 5, 2012

Jersi Repro Retro Selangor 1982

0 comments

Jersi Repro Retro Selangor 1982


mesti ramai yang tertanya. apa itu "Jersi Repro" ? Repro adalah short form daripada Reproduction. yang mana jersi lama di buat kembali. sebenarnya trend ni dah lama ada, cuma biasalah fans biasa macam gua ni memang lambat sikit. dah perasan beberapa fans semasa melihat perlawanan Selangor di Stadium Shah Alam, ada pakai jersi repro ni. gua pun ada try cari gerai-gerai jual jersi dekat sekitar stadium time game berlangsung. tapi takda. 

ada dua jenis yang gua perasan untuk jersi repro Selangor ni. Satu yang dekat atas, satu lagi kaler kuning. depan ada logo Dunhill. yang kuning tu dah hampir habis terjual dan hanya tinggal saiz besar. jadi gua terlepas. ingat nak sambar jersi kat atas ni. kaler merah. jersi jenis repro ni mostly dijual limited edition dan agak mahal. tapi berbaloi untuk memiliki mungkin boleh dijadikan sebagai "collector's edition"

Jersi repro Selangor dekat atas ni adalah dari 1982 yang dipakai oleh barisan lagenda Selangor seperti Mokhtar Dahari, Santokh Singh, Reduan Abdullah, Jamaludin Norbit, dan R Arumugam. Time ni Selangor memenangi Piala Malaysia dengan kemenangan 1-0.

jadi siapa fans Selangor tak kira lahir kat mana ( hehe ) yang berminat untuk mendapatkan jersi ni boleh lah "like" page Firhan Jersey. oh ya ada limit masa untuk beli jersi ni. bolehlah lihat dekat poster kat atas.


p/s : Sabtu ini akan berlangsung Piala Malaysia Separuh Akhir Pusingan 1 Kelantan vs Selangor. live Astro Arena 801.

Jul 19, 2012

24

4 comments

Age is just a number; the higher it gets the more wise you become

i am 24 today. getting fat. hope's all my subject this semester pass with flying colors. crush gua pulak saat-saat ni pun tak amik port. haha. gua ok je. gua nak tengok batmannnnn!!!! kay thanks for all the wishes! doakan kesejahteraan dunia akhirat gua ok! =)

Jul 1, 2012

Spain vs Italy Final Euro 2012

2 comments


Final Euro 2012
Spain vs Italy
2 July 2012
2.45 am

Jun 22, 2012

Spain vs France Euro 2012 Quarter Final

0 comments


QUARTER FINAL EURO 2012
SPAIN VS FRANCE
24 JUNE 2012, 2.45AM
LIVE AT TV3

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."