My Followers

Ads

Oct 27, 2010

wishlist untuk taun depan.

dengan pantasnye aku dah list ape yg aku nak untuk taun depan. yah. ini juga merupakan keperluan dan aku tidak merasekan ianya sesuatu yang membazir walaupun agak banyak wang yang akan dikeluarkan. haha.


Cooler Master Hyper TX3 CPU Fan Cooler



Cooler Master GX 750w Series Single +12V Rail Power Supply



WD Caviar Green WD10EARS 1 TB



12 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

So, inilah brg2 yg anda ingin shopping?

nowasheeda said...

weh nape tiga je..??upd8 la taruk bnyk2 sikit..hehe..

Solahuddeen said...

aanis : yeah. the very wajibullghunnah ever ever ever. haha. (kecuali bajet tetibe lari)

nowa : haha. ni yang wajib nowa. yang tak wajib tu ader gak. tp tayah letak la kot. takut nnt ketagih nak beli gak. kene tgk bajet. bajet ni pun dah beratus. hehe.

Miss Yaty said...

hihi...satu pon saya tak taw pe tu..bnde tuk cool kan pc ke? leh cool kan mse stress studi tak?huhuhu~

sAzUwI said...

bukankah "kahwen" ader masuk wishlist ko? atau taun laen?

Solahuddeen said...

cik yaty : yg first tu mmg untuk coolkan pc. yg kedua nak supply power dekat pc. yg ketiga tu hardisk saiz 1 terabyte.
boleh je nak coolkan stress mase study. tp kene beli 10 la. haha.

bos : haih. itu memang wishlist tiap2 tahun. tapi tak kawen2. jadi malas nak letak. kah kah kah. ko plak kalau nak kawen akhir taun ni, atau taun bile bile ah, jgn lupe jemput yee.

einaz shah rizal thomas said...

haiy owner belog.
saya datang singgap
belog yang super nice !

love einaz !

Solahuddeen said...

hait.
thanks.
belog u pun super nice gak. haha.
selalu la jenguk ea.

einaz shah rizal thomas said...

eh !

Solahuddeen said...

oh. so betul ke einaz?

Aqilah Nur said...

ok. silalah ternak duit dr sekarang.

Solahuddeen said...

wah. sudah start ternak pun. hahaha.




(tapi. nak kua sket2. nak buat tgk wayang cuti sem neh. hoho)

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."