My Followers

Ads

Nov 11, 2010

hari ini hari bahagia

selesai sudah final exam. due paper tade gap. Hanya tuhan yang tahu perasasaan aku waktu tu. penat. nak hafal step dan formula. panas. macam nak gile rasenye. tapi, aku just set mind aku, supaye tahan dan kuatkan mental. 

secara keseluruhannye, final exam kali ni merupakan terbaik bagi diri aku setakat ni untuk degree. sem lepas sumer serba tak kena. tak perlulah aku nak citer kot.

last paper ni adelah yang paling susah antare 4 paper aku amik sem ni. memandangkan paper last, dan tade gap. aku tak dapat nak buat 100% terbaik. lagipun petang tadi. ntah kenape, kepale aku sakit. time tu macam nak pengsan pun ader. rase darah macam tak naik. nak goreng jawapan pun sampai tade idea. last-last, aku kuar cuci muke, amik angin sket. dan Alhamdulillah, aku dapat jawab. tapi still tak ikut procedure. 

yela.

aku start study dari study week lagi. tapi nak jawab untuk last paper. sebab tade gap punye pasal. pastu lalu 3 paper. mane la tak lupe sumer. haha. tape. nak wat camner. dah jadual camni. papehal pun dah lepas sumer. lega tak yah citer. petang tadi pun paler dah berdenyut-denyut, makan panadol. tido jap. pastu ok dah. 

ok

pagi ni pukul 3.55 pagi. Manchester United vs Manchester City. ingat kalau tak ngantuk nak gak layan. yeah.

Manchester United vs Manchester City

so. Holiday. Here i come.


3 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

selamat bercuti..........

p/s: lmbt btol abeh ppr

sAzUwI said...

bahagia yg sementara..=p

Solahuddeen said...

aanis : selamat selamat. nak wat camner dah memang lambat nak abes.

bos : mmg sementare pun. sbb tu aku cakap hari ini hari bahagia instead of bulan ini bulan bahagia.

haha~~

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."