My Followers

Ads

Nov 13, 2010

panas pulak malam ni walaupun duk bawah kipas

malam ni aku rase cam nak kuar je sume data-data perkataan yang agak kurang senang. tape-tape. sebenarnye arini aku g holiday ngan family aku. tapi tu entry aku nak taip esok. sebab aku agak penat malam ni.

baru pas tengok bola

MU vs Aston 2-2. malas nak komen. 


memang cam haram la lu refree. dan sile bace ini juge. so memang tuuuutt la. aiyo.

tape-tape.


p/s : ari ni aku dapat 10kg lebih ikan-ikan di lautan. nantikan post seterusnye.

4 comments:

anis hamzah said...

mmg tutttt la kan refere tu! hehehe..
cian Malaysia..

nowasheeda said...

huhu..sedey lol..spoil mood..referee dibayar ntok menangkan china uh..huh kalau camtu tak menang pn tak rasa rugi..~

sAzUwI said...

kener report sama itu FIFA..
tarik balik lesen referee tue..
tak pun antar balik australia..

ps: tak sampai seminit main dah kener kad kuning tue..

Solahuddeen said...

anis : memang patut kene banned. haha. sian kan.

nowa : sakit hati gak tengok refree dari australia tuh.

bos : dekat wiki ader tulis pasal mamat tuh. ketidakpuashatian malaysians against him.

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."