My Followers

Ads

Nov 15, 2010

Komen Malaysia Vs Iran Asia Games 2010

mase first half. memang kucar kacir. tapi pertahanan Malaysia masih utuh tak dibolosi gol oleh Iran. Keeper Kelantan + Malaysia =  Khairul Fahmi Che Mat's memang terbaik. die berjaye tepis segale cubaan dari Iran. 


dari pertahanan plak, Muslim Ahmad memang terbaik. die sumer game memang terbaik. haha.


komen aku tentang game kali ni

1. malaysia main posisi pertahanan. 
2. passing memang sucks 
3. masih ketinggalan jauh kalau nak g world cup
4. walaupun lawan dengan Iran, tetapi Malaysia tadelah kene belasah macam dulu.
5. kene ingat, Malaysia banyak pemain utama injured, dan sebagainye
6. cool refree. refree dari Bangladesh. (sebab rakyat die banyak kat Malaysia kot. tu yang die main baik)
7. Iran 10 shots on goal Malaysia 1 (T___T)

papehal pun. i still luv u Malaysia. 

6 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

sungguh kacak goal keeper M'sia... chinese look! WOW!

Solahuddeen said...

ko cuber google muke die waktu dulu. dulu rambut die panjang.

Aanis Kamaruzaman said...

CUTE GILER mase rmbut die pjg!!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!

p/s: die dh de awek lor T__T isk isk

Solahuddeen said...

kah kah. dah kalau tader awek pun.......(sile pikir sendiri ayat)

haha

Aanis Kamaruzaman said...

yelah.......... (xbley nk berangan cket) huh!

Solahuddeen said...

alalalalalala.
gurau je.
kah kah,
amek la si keeper tuu.

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."