My Followers

Ads

Dec 20, 2010

Kursus Bakal Pegawai Khas Kor SISPA UiTM Shah Alam dan Perhimpunan dan Majlis Pentauliahan Kor Sispa Peringkat Kebanggsaan Tahun 2010

Salam sumer pembace.

Sejuta kali ampun disebabkan lame sudah aku tidak update blog ni. Beberape minggu ni aku agak malas dan busy disebabkan oleh beberape perkare yang berlaku.

baru malam ni aku berjaye cari 'mood' dan 'feel' nak update blog ni.

dulu aku ader post tentang 'Kursus Bakal Pegawai Khas' yang mane kalau aku lulus barulah aku nak citer sume. dan kemudian, aku akan citer pulak tentang Perhimpunan dan Majlis Pentauliahan Kor Sispa Peringkat Kebanggsaan Tahun 2010.

KURSUS BAKAL PEGAWAI KHAS KOR SISPA UITM SHAH ALAM

kursus ni diadakan khas untuk melantik bakal pegawai yang akan ditauliahkan mase perhimpunan tu nanti.

berlangsung 21-26 November 2010

aku ingat kursus ni akan join sekali seluruh sistem SISPA UiTM. Tetapi atas jemputan sahaje. oleh sebab tu, aku ucapkan jutaan terima kasih kepada pengurusan SISPA UiTM Shah Alam sebab sudi menjemput.

dan. syukur. aku dan awie lulus kursus ni.

semase menjalani ujian bertulis

Bakal Pegawai, Pegawai, dan Jurulatih yang terlibat

urusetia yang terlibat


PERHIMPUNAN DAN MAJLIS PENTAULIAHAN KOR SISPA PERINGKAT KEBANGGSAAN TAHUN 2010

Majlis ni berlangsung dari 12-16 Disember 2010

secare asasnyer, mereka yang termasuk dalam pentauliahan tidak terlibat dalam aktiviti perhimpunan ni.

maksud aku terlibat dalam mana-mana pertandingan. kecuali makan malam dan forum.

sepanjang 4 hari tu, bakal pegawai pagi dan petang hanya berlatih berjalan lalu.

semasa barisan berjalan lalu, aku telah diletakkan di posisi penanda paling kanan.

majlis pentauliahan ni dibuat di Padang Kawad (berjalan lalu) dan Dewan Seri Budiman (terima watikah perlantikan)

jutaan terima kasih diucapkan sekali lagi kepada pihak pengurusan SISPA UiTM SHAH ALAM kerana sudi menjemput kami.

Barisan Bakal Pegawai SISPA UiTM + UNIKL + UNISEL

Barisan Bakal Pegawai

Pegawai SISPA yang telah ditauliahkan



15 comments:

Aanis Alexis said...

waaaaahhhhhhh!!!!!!!!!!!

ni dh boley pggl tuan or belom?

sAzUwI said...

maner ko inject dua gambo kat atas tue? hehe..

Solahuddeen said...

aanis : sudahhhhhh, hahaha
bos : gua rembat dari facebook, kah kah,

sAzUwI said...

@aanis: ko dah kirer langgar protokol bercakap dengan pegawai..hahaha

Solahuddeen said...

kah kah.
best best

Aanis Alexis said...

aaaahhhhh!!!!! pedulikan sume tuh. haahahaha~

hmm, bestnyer~~~

Solahuddeen said...

best pn best gak. tanggungjawab besa.

Aanis Alexis said...

tggjwb besar? contoh?

p/s: bila dpt dgr cite dr korng ni pasal hal ni?

Solahuddeen said...

hmm. bagi aku kalau orang tanye pasal PA kat ko. ko nak kene jawab same cam pegawai. kalau ko tak tau susah ar.


ps: tak paham soalan ko

Nada Nadzhirah Kamaruzzaman said...

Tahniah TUAN~!!!

X aci Tuan balik awal, kitorg semua kena tepung telor kot ngn org jabatan...

habis uniform....

Solahuddeen said...

Tahniah untuk Puan Nada juge.

aku pas sampai naik bas aku terus g padang kawad. amik kete. pastu aku baru g mawar. tau2 dah abis. haha.

kire nasib baik la tu. hehe.

Miss Yaty said...

wah! tahniah tuan solahuddeen..hebatlah..semoga sentiasa success ye :)

Solahuddeen said...

terime kaseh.
ni sumer untuk soft skill gak,,

suterakasih said...

ala...best nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

Solahuddeen said...

Alhamdulillah. rezki. :]

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."