My Followers

Ads

Dec 27, 2010

Harimau baham Garuda

Malaysia Cheering after goal at Final AFF Suzuki Cup First Leg 2010

gambar diambil di laman web rasmi AFF Suzuki Cup

Terbaik

itu yang aku mampu katakan malam semalam. game agak seimbang. gol yang sangat chantek. Safee sumbat 2 gol dan Ashari 1 gol.

Tapi key player aku tengok game tu adalah goalkeeper Khairul Fahmi dan penyerang Norshahrul. Fahmi berjaye mengawal gawang dengan baik dan Shahrul berjaye menerjah kubu lawan dan membuka peluang untuk safee menjaringkan gol.

insiden malam tu yang melibatkan pancaran laser sangat memalukan. aku bukan tujukan kepade insiden game malam tadi, tapi keseluruhan game AFF Suzuki CUP ni. kalau korang godek dekat youtube memang bersepah video yang memaparkan mana2 perlawanan pemain akan dipancari laser.

sangat tak bertamadun.

patutlah bola sepak negera ASEAN tak maju macam jepun. Liga Jepun jauh lebih baik dari ASEAN.
kelakar la.

Final Second Leg akan bermain di Stadium Bung Karno. Ofkos insiden atas pasti akan berlaku. sape nak dipersalahkan?

nantikan game pada 29 Disember. 


ps: Markus GoalKeeper Garuda sangat tak pro. orang lain pun kene laser gak. rilek je. lu pahal nak stop game plak. 

6 comments:

Aanis Alexis said...

khairul fahmi sgt kacak mlm tu... berpakaian serba merah, berambut tegak, chinese look, tangkap bola penuh bergaya.....

WOW !!!! (seribu kali)

Solahuddeen said...

aku tengok die je teringat kat ko. kah kah.

Aanis Alexis said...

kacak dan bergaya kn?

Solahuddeen said...

aku ke?
thx.
wahwahwahwa

Aanis Alexis said...

(geleng kepale)

Solahuddeen said...

kah kah

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."