My Followers

Ads

Oct 7, 2010

perasaan senang susah tatkala ini




salam semua.
lame sangat dah tak update blog. apetah lagi menjenguknyer. bukan kerna kesibukan mase. tapi perasaan nak mengupdate tu dah tade. ntah. mungkin banyak perasaan mengganggu tak pun kerana game plant vs zombie yang baru aku download dah mule menjadi ketagih. haha.

dan tak semena-mena ade la makhluk Allah ni telah komen dengan bahase nerake. rase nak lempang je. dah la anonymous. cube la tunjuk muke sikit. sign in pakai google account ke. baru kite leh berbahas care jantan. tak gitu. dah la. lantak la ko. kesian kat Aanis kene tempiasnye. sori ye.

hmm. baru skang ader perasaan nak menaip dekat blog ni. time ni aku baru je setel esignment presentation bel. ok. first thing aku nak share ialah lagu Kane Alexander ft Tina Arena - Timeless. Feel. tapi video citer korea. ntah aku tak tgk sangat korea. memang feel. mengurangkan rase tekanan dan kemarahan serta keserabutan jiwa. kah kah. 



itu saje. sekian

p/s : pasal tagged dari nowa. maaf ye. nnt aku wat ye.

7 comments:

Miss Yaty said...

ish garang nye..byk2 besabo yea..
Allah sentiasa di samping org yg sabo..
gudluck tuk final yea :)

Solahuddeen said...

haha. garang ke.
ok2. sabar itu separuh daripade iman,
ok. thx. yati gak. gudluck~~~

nowasheeda said...

hehe..takpe la weh..aku punye post yg tu pn aku dh delete..

Solahuddeen said...

la. ye ke. nape delete lak?

sAzUwI said...

saper dier yg berbicara bahase neraka tue?
suggest kat aku..hehe..

korea? welkam to the club? =p

Solahuddeen said...

kalau die ader akaun google ke ape. lame dah aku maki balek kat blog die.

haha. kelab pencinta korea. mesti ader awek korea kan. buleh la nak join.

hamzah ian said...

takut..

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."