My Followers

Ads

Aug 16, 2010

makan makan di hotel uitm

salam. post kali nie bukanlah berkisar tentang makan atau berbuke puase atau bersahur di hotel uitm. peh kaye gile. tapi kisah ni berlaku sebelum puase lagi.

ni kire kes lambat update lah. sepatutnye juge malam ni aku wat report. tapi source langsung tadek.

ok. dinner ni aku pergi dengan syazwie, izan dan naz. kami pergi berempat. bukan date ye. haha. kami bayar dalam rm15 seorang. sebenarnya, rakan aku merupakan pelajar jurusan pengurusan hotel dan beliau telah menjemput kami supaye menjadi tester makanan beliau. dan kami hanya perlu membayar rm15. murah kan kan kan.





ni kad menu


Prawn Cocktail Salad


 Cream of Mushroom Soup

mari minum sup



ni pelayan kami. name die arfah. ok ader orang marah bile aku tanye pasal die. haha.



stuffed chicken served with Rosemary sauce accompanied with Pilaf Rice and Chefs selected Vegetables


Sirloin Steak served with Rosemary Sauce accompanied with Garlic Mashed Potato and Chef Selected Vegetables


Tropical Fruit Platter


Baked Cheese Cake

ok. gaye aku sedang bahas isu semasa. haha.

ok. gaye tengah kenyang.

ok. totally makanan sumer tu memang sedap. tapi yelah. orang baru masak kan. rase die kurang sedap berbanding makanan dekat Pakli lah. haha. ok. sekian sahaje update express malas tahap gaban dari saye. sekian.

4 comments:

nowasheeda said...

waa..dak hotel pn de masak2 eh..pasni leh la jemput aku pulak okehh..hehe..

Solahuddeen said...

orait. tadahalnyerrr~~~

Aanis Kamaruzaman said...

bestnyer!!! post same plak ngn awie

Solahuddeen said...

ye mmg best. awie yg tiru post aku. haha.

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."