My Followers

Ads

Mar 15, 2011

disiplin orang jepun selepas aftermath yang patut rakyat Malaysia contohi

aku tanak post ape-ape sahaje yang berkaitan dengan cerite wayang hikayat tandoori payat ke, merong ke merongan ke, hikayat pendekar baru ke ape ke. kesemue itu disebabkan due orang blogger ni (teratakaanis dan anjungsazuwi yang pergi berseronok tanpa melihat aku yang tergapai-gapai.

ok. post ni berkaitan disiplin rakyat Jepun yang sangat high value. bayangkanlah, lepas teruk dilanda Tsunami mahupun jenaka dari mereka yang tak pernah sensitif akan perasan orang lain (berita hairan dan artis fizz fairuz) aku merasakan memang patut sangat orang Malaysia ni contohi rakyat Jepun. Tak lupe juger negara-negara yang pernah dilanda musibah seperti negara Afrika, Amerika dan sebagainye.

Johor dilanda banjir pun kecurian berleluasa. tu baru banjir dekat johor. kalau (korang pikirlah sendiri malas nak citer)

jom tengok gambar ni.

(gambar ni sumer dirembat dari BlogSerius. aku malas nak google. blog ni gak kasi aku inspirasi nak taip dekat post kali ni)


5 comments:

Aanis Alexis said...

P/S: Aaaaaaalolololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololorrrrrrrrr~

P/S 2: Mungkin niat mereka nk buat lawak. Tp tanpa mereka sedar, dh menimbulkan 1 isu.

Solahuddeen said...

(T_T)

sAzUwI said...

orang jepun dari dlu lagi mmg terkenal dengan disiplin diorg..

ps: gua dulik aper..

symn said...

org jepun ni budak2 skema cam kau...
ahaa

Solahuddeen said...

bobocan : aku disiplin
bbibikubamon : kau tu luussseerrrr


p/s: dang u all.

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."