My Followers

Ads

Jul 1, 2010

XFX HD 5670

XFX HD 5670 775M 1GB DDR5 DP HDMI DVI PCI-E (HD-567X-ZNFK)
RM 399

ini adalah graphic card yang telah aku usha dan target. ini juga adalah harga dari lowyat.net. mungkin harga dekat lowyat sendiri agak mahal sedikit. ntahla. akan aku cube untuk try dapat harga lagi murah. agak susah jugak nak memilih mana satu graphic card terbaik. sebab terlalu banyak di pasaran. baik dari segi harga dan performance. aku pilih graphic card ni sebab yang ni agak baru. ikut wikipedia kad ni baru release awal tahun ni. dan ianya GDDR5 juga support Directx 11. ok. doakan kejayaan aku untuk memiliki kad ini.

2 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

ckup x gaji ko sbg JF nk bli bende alah tuh?

p/s: JF = Jejaka Factory

Solahuddeen said...

tak cukup. tapi cam biase ah. aku collect mane patut. keje JF tu aku leh wat ujung mggu.

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."