My Followers

Ads

Jul 18, 2010

dah upgrade desktop

yeahhh. akhirnya. impianku untuk mengupgrade desktop dah tercapai. dengan bajet awal rm500. dah exceed dua kali ganda menjadi rm1k bajet ini. tapi duet tu sumer hasil dari jualan laptop yang rosak. ram. dan sedikit dana tambahan dari aku keje dekat kilang panasonic dulu.haha.

aku beli dekat Plaza Alam Sentral, Shah Alam. sebab dekat dan kalau nak claim warranty senang.  malas aku nak g lowyat. walaupun harge agak murah dekat LY. haha. selain tu aku angkut sekali PSU baru siap dengan Ram 4gb. yeah. pasnih aku target untuk angkat processor baru. mungkin quad core.

6 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

wah3x~

Solahuddeen said...

hahaha.
saye mmg addictt
timeni je nak merase beli bende2 mahal. hehe.

Aanis Kamaruzaman said...

mahal+puas ati. Berbaloi2 xpe. x rugi melabur

Solahuddeen said...

hahahha.
yeahhhhhhh.

Nazri said...

haha bagus2 baru syok nk main games...lepas ni kita kumpul duit sikit lagi then tggu battlefield 3 keluar.

Solahuddeen said...

yes bro.
tapi aku tak akan spend untuk beli game ori. sori. tp itu realiti. aku bukannye anak orang kaye leh dapat ape saje. haha.

aku nak beli GC pun kene keje kilang dulu. haha.

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."