My Followers

Ads

Jul 29, 2010

dah maen : Colin Mcrae Dirt 2





seriusly. game ni adalah antara game terbaik aku main tahun ni. juga game racing terbaik pernah aku main dalam seumur hidup aku. hahaha. game ini juge support directx 11. bermakna graphic die tersangat la terbaek dengan asap, pokok, air dan sebagainyer. peh. layan memang layan.

game ni juge agak sukar untuk mengawalnyer. mase first time aku maen. memang berjuta kali aku terbabas. tapi lame kelamaan. bukan susah pn nak kawal. cumer kene pandai timing bile mase nak tekan minyak dengan brake. haha. tapi. lagi sedap kalau aku dapat stereng kerete betul. peh. gerenti 24 jam aku melekat layan mendealah ni aje. hahahahaha.

Colin Mcrae : Dirt 2 Malaysia Track

game ni juge ader track kat Malaysia. Cam Rawang ngan Tanah Merah. Trek2 ni aku kurang pasti la. ader betul ke Trek racing kat Malaysia neh, haha. Sebab aku ta pernah dengar pun. wakakaka. Tapi apehal pun aku tetap berbangge. haha.










overall. game ni memang terbaek. tapi. kene cpu kene power la kalau nak maen pada tahap high setting. kalau tak. sangkut-sangkut la. haha. orait. adios.

6 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

nak maen !!!!!!!!!!!!!!

sAzUwI said...

hehe...

nowasheeda said...

nk tengok trek rawang tuh..!!

Solahuddeen said...

aanis : meh la datang umah. hohoho
awie : hoho
sheeda : nnt i upload yee. haha

Nazri said...

actually wakil malaysia kenneth lim la bro

Solahuddeen said...

bro. Acai Rock tu nick name gua. gua saje je letak wakil malaysia tu.

dan kenneth lim pulak bukannye wakil malaysia pun. die 3D modeller je dari Seri Kembangan. keje untuk buat game Dirt 2 ni.

ni link die
http://forum.lowyat.net/topic/943280/+120

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."