My Followers

Ads

Jun 6, 2010

cannot wait : The A-Team


wah. satu lagi citer yang aku ta leh miss nak tengok. The A-Team. Citer ni kire versi 'freshen up' A-Team tahun 1983. (aku ta lahir lagi taun neh). citer ni aku suke tengok time kecik2 dulu. rasenye kalau ta silap aku. dowang ni berkebolehan untuk alter kenderaan dowang jadi supe dupe power untuk memerangi penngganas israel. sebagai contoh. dowang ubah van dowang kasi leh ader turbo. ader bazooka. ader machine gun. kire camtu ah. nak tembak benjamin netanyahu, tupai, keldai, orang jahat la kirenye. tapi ta tau lah yang versi baru neh. sebab tu lah aku rase teruja mau tengok. muhaha. citer ni kuar 10hb Jun. (aku tengok iklan tv)


Ni plak, muke-muke otai A-Team. aku rase mamat negro tu yang menjadi tarikan utama citer neh. agaknyelah. hahaha. tapi godek punye godek. citer A-Team baru neh ader selit skali Jessica Biel. Heroin yang berlakon citer Stealth (kapal terbang tanpe manusia dan bercakap juge cam manusia). Juge yang berlakon. Liam Neeson. mamat yang selalu berlakon jadi jahat. mungkin sebab suare die sangatlah hardcore. haha. tapi citer Taken. mamat ni jadi baek. ha, sape ta tengok lagi citer Taken. baek tengok. best giler. (buleh jadi giler tau) yeah. tunggu ari rabu ah. tiket murah sket. hehe.

Ex-Gf-Jessica Biel

uncle Liam Neeson

6 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

10 jun same tarikh dgn cite karate kid kuar. pergghh~

p/s: mamat negro tuh ade iras2 ko la acai bila sekali pandang. 2 kali pandang pon still same gak. kali ke-3 pndg, oh! x sama rupenye.. =P

Solahuddeen said...

wah. karate kid skali ke? tapi aku akan tgk a-team kot. sbb banyak letup sane sini. karate kid for sure tade. *untuk kanak2 sahaje.

oooooooooooo. macam aku yeee. jangan mamat negro tu laa nnt jadi kekaseh hati kauuuu. hahahahahaha.

sAzUwI said...

klu 4 kali pandang samer balik..heheh..

Solahuddeen said...

hai awie. ko pn nak masuk ye. haha. saiz badan aku ta same ngan itu orang. hahaha. laenla engakuuu. gagagagaga~

suterakasih said...

dh tgok..best2..ade aksi plus dgn lawak..

Solahuddeen said...

yeahh.
dah tgkkk.
memang orang gelak ta henti2.
hahah.

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."