My Followers

Ads

Mar 30, 2010

nak jawab tag

hah. dah lame raseye x update blog terchenta ku ineh. haish. bz la. sori la kepade sesiapa yg bace follow blog ni tp x de update. ha3.

ok2. skang ni aku nak jawab tag yg dah diberikan oleh seorang pemblogger iaitu Anis Hamzah .mekaseh ye Anis. he3~


syarat2nye..

satu:
berterima kasih kat org yang bagi award nih dan name die watkan link...
-Time kaseh ye Anis Hamzah
dua:
pass award ni pulak kat 15 org blogger yang korang pikir dan rase blog mereka adalah fantastik
1. Syazwi
2. Aanis
3. Hana
4. Azlin
5. leyha
6. Nad
7. Aza
8. Alia
9. Nisa
 10. Nabiha Rifhani
11. Fizree
12. Atiqah
13. Faeezan
14. XZARZ
15. Izni
 -yee anda semua mmg fantastik!! 

tiga:
hubungi pemblogger dan bia dorang taw yang dorang telah menang anugerah nih
-sudah

empat:
Nyatakan 7 perkare tentang diri anda
- saye suke makan. kalaw orang x abes makan. sy boleh tlg abeskan. he3. tp badan x naek2. aminn. ha3~
- saye suke bercakap. tp mesti kene dengan topik. kalau topik yg saya x boleh nak borak. sy akan senyap sunyi sepi
- saye suke kawad kaki. sbb tu kulit sy gelap
- sy sudah ada rayban wayfarer. mau pakai g kelas ari2. hua3~
-saya minat game. tp lame dah x maen
- saye gayat.
- saye suke shopping. tp jarang shopping. saya shopping jika ada duet saje.

6 comments:

princess_lien said...

yeke..fantastic acai...makasehhhh..hihihihi..ke ko xde pilihan ni..hihi..

sAzUwI said...

aiseh..gua kener tag lar..abes lar..

Aanis Kamaruzaman said...

aq xphm... pas aqkne tag, pastu nk wtpe wei? mendiamkan diri or what? hohoho~

sAzUwI said...

ko nie anis..
dah kener tag..
ko kener ar wat mender yg samer
1000 kali..
haha

Solahuddeen said...

lien : ahh. korang mmg pantasteq. sbb tu aku pilih. ha3.

sazuwi : buat jgn x buat

anis : buat laaaa~

Aanis Kamaruzaman said...

aq rajin t aq buat..... huhuhu~
awie pn x buat lg.... =P

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."