My Followers

Ads

Mar 14, 2010

Al-Fatihah






Al-Fatihah untuk Mohammad Hapiz B Mat Abas

harini Ahad 14 Mac 2010 beliau meninggalkan kami semua.
harini hujan turun di sebelah petang menyambut pemergiannya
seorang sahabat di SMK Telok Panglima Garang
Pemergiannya disebabkan demam panas dan pengsan lalu dimasukkan ke hospital melaka. dan ketika itulah beliau menghembuskan nafasnya yang terakhir.
Beliau merupakan antara individu yang mendisiplinkan aku ketika berada di Asrama SMKTPG. Cara2 melipat baju, membasuh baju dan menggosok baju. Terima Kaseh sahabat.
Sahabat, diri ini tidak mampu untuk menafikan bahawa kamu adalah insan yang paling baik ketika aku berada di SMKTPG.
Diri ini meminta ampun dan maaf kerana hajatmu untuk berjumpa rakan2 SMKTPG tidak kesampaian.
Kali terakhir berjumpa ketika diri ini sedang bekerja di Tesco Klang. Dan kali terakhir msg ketika aku sedang sibuk mencari rumah sewa di Shah Alam.
Sahabat, diri ini tidak akan sekali2 lupa untuk berdoa atas kesejahteraan mu. Semoga roh mu dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman.

Al-Fatihah..

8 comments:

Cik LeYha~~~ said...

weh...batch ko kan? sape name glamer die time kat hstel dulu? aku lupe ar...alfatihah...

Lady Leaya said...

sedey sgt mahe tglkan kite..sekejap je aku kenal die..wpun die xbyk ckp..last msg kat fb ritu die kate die amik engineering so t grad sama2 ngan aku....siap wish luck lagi....='(

nuruliznie said...

al-Fatihah untuk arwah. moga rohnya dicucuri rahmat.

Solahuddeen said...

leyha : name feymes die MAHE.
Alia : Allah lebih sygkan die,,
Kak Iznie : Al-fatihah..


sy rase sangat sedih seminggu ni. kawan akrab,,,
hari2 hati ini merintih,,

fairuz said...

correction~
mohd hafiz..

alifzikri said...

salam..lama x dengar cite arwah lepas dia pindah ke dari smktpg kes kolah teknik..skarang baru dengar, dia dah pergi..innalillah..

Solahuddeen said...

kami rakan2 pn bau je berhubung. mgkin dah takdir kan. nak wat camner. doa2kan lah die ye.

Lola miss memories said...

al fatihah..

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."