My Followers

Ads

May 13, 2010

nak layan tapi komputer ta cukup power.






ni plak. PC game. battlefield : bad company. aku dah maen battlefield yang versi pertama. memang best. boleh maen LAN. maen ngan awie dan rumate ketika di Jengka. tapi belum boleh mencuba. kerna PC belum cukup 'sempurna'. sementara tunggu nak sempurna. kite prepare dulu ye. haha.

4 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

huh! ingatkn muvie....

kaki game rupenyer~

sAzUwI said...

pergh..ini ar game yg aku raser aku nak main..tapi bak kater ko..tak cukup power..hahaa..

Solahuddeen said...

aanis : aku memang dari kechik kaki game. cume platform nak maen je aku tade kesempatan. skang ni dah dewasa baruu lah ader kesempatan. jadi jangan lepaskan peluang. wakakaka~

awie : hahaha. ta dapat aa jang nak maen ramai2. tape2. nnt gua cari battlefield 2 yang kite maen ramai2 tuh. pastu apa lagi. maen LAN la. hua3.

Torpedo said...

Aku pun kecik dulu mana dapat main game walaupun minat habis main game nih (Zaman game tape dulu-dulu). Oleh kerana tiada konsol, aku pun menempeklah kat rumah member yang ada konsol tu lama-lama sampai Mak dia dah menyampah tengok muka aku.

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."