My Followers

Ads

May 5, 2011

Jersey Pelita Jaya Safee Sali


Jersey Pelita Jaya Safee Sali

sape tak kenal bekas pemain Selangor dan penjaring terbanyak Piala Suzuki AFF 2010 Safee Sali. aku pernah post sebelum ni yang Safee Sali telah bermain dekat kelab Pelita Jaya dekat sini. well, sekarang ni die main dengan terbaik, dah score banyak kali, banyak pulak die score main dekat ISL (Indonesia Super League) main dekat Selangor tak pulak. haha. mungkin dekat kelab Pelita Jaya tu banyak pemain import yang  banyak kasi peluang dekat Safee Sali nak score.

ape yang aku nak cakap pasal blogpost kali ni ialah, aku teringin plak nak beli jersey kelab Pelita Jaya Safee Sali. tapi harge yang aku tengok RM116 termasuk pos. ni harga jersey original dan dijual dekat seberang. buat mase ni aku tak jumpe lagi jersey kelab Pelita Jaya ni dijual dekat semenanjung. aku rase ader dijual dekat Stadium Shah Alam tapi mungkin aku tak perasan. aku takkan spend wang untuk jersey dengan jumlah sebegitu. mahal woo. wah. harap-harap aku jumper la satu. 

10 comments:

Aanis Alexis said...

beli la jersi khairul fahmi!

baru la chinese look & hensem! hoho~

Solahuddeen said...

buat mase ni aku takder jumpe lagi jersey khas untuk KFCM. kalau ko jumpe ko belikan la untuk aku satu. hahaha

Aanis Alexis said...

oh, xyah susah2 beli... t aq mintak sendiri jersi yg die pakai, siap peluh2 die lagi.

mau?

Solahuddeen said...

ahaha!
MAU! buleh wat koleksi.

Aanis Alexis said...

ceh! baek aq sndri yg simpan drpd bg ko....

Solahuddeen said...

ko mintak la due. haha.

perut said...

http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=216&t=1894565&st=0#entry42654776
kat lowyat forum ade jual :)

perut said...

http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=216&t=1894565&st=0#entry42654776

kat lowyat forum ade jual rm65 jer

Solahuddeen said...

orait. thx brada. tapi gua nak cari yang cap ayam. yang ori gua takde duet as a student. hahahahaha.

Yew Aun Quek said...

Salam, just wondering ada x orang jual jersi Safee ni lagi?

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."