My Followers

Ads

Feb 26, 2010

New Hangout Place In SHAH ALAM

sebenarnya, ianya bukannya tempat terbaru di shah alam.
tetapi hanyalah tempat hangout terbaru bagi SAYA untuk melepak mengisi masa-masa terluang yang ada.
kisahnya bermula ketika hari khamis bertempat di Makmal Khidmat Bangunan 1.
ajak-ajak ayam untuk berenang akhirnya menjadi pasti.
pelbagai alasan digunakan untuk mengelakkan berenang ketika itu sebab agak segan dan takde pakaian sesuai.
tetapi mereka-mereka yakni rakan sekelas dari kampus berlainan mengajak aku untuk turut serta
jadi terpaksa menurut perintah. ha3.

pada pukul 3.30 petang bertolak dari rumah menuju ke PUSAT AKUATIK SHAH ALAM.
dikenakan bayaran rm3. terdapat 3 kolam. kolam sedalam hampir separuh ketinggianku, kolam standard olimpik dan kolam untuk aksi terjunan palang (kedalamannya hampir 2 tingkat)



dengan berbekalkan suar tight (baju renang tertinggal kat umah) berenanglah aku seperti budak2 baru dapat maen air. ha3.
seronok



berenang selama sejam sudah membuatkan aku penat. sampai sakit bahu.
kolam ni dibuka


1.9.00 am - 11.30 am
2. 12.00 pm - 2.30 pm
2. 3.00 pm - 5.30 pm
4. 6.00 pm - 8.30 pm

isnin tutup untuk penyelenggaraan.

inilah tempat hangout terbaru selain dari kedai mamak. menyihatkan bukan?
ha3. ade orang tanya, kenapa tidak berenang di Akuatik UiTM. jawapannya. tak tahu untuk kesana. peraturan-peraturannya, ataupun pendaftaran.

target selepas ini, 
GYM UiTM
untuk shaping badan supaya perut tidak memboroi selain ingin kelihatan seperti Jacobs (Twilight)


menarik kan?
he3.



18 comments:

Aanis said...

xde manenye ko akan kelihatan spt org yg b'nama jenama biskut tuh...

Solahuddeen said...

ah. pesal plak.
itu hanya target sahaja.
x salah kan?

Aanis said...

mmg x salah. tp p'cayalah. xkn same pnye sbb........

Solahuddeen said...

iye. aku mengerti ayat mu ituh.
mmg la x same.
die berat badan laen.
atleast target ke situ la.
ha3~

Aanis said...

bkn tu la...
ko kne jd duta fair n luvely dlu baru ley same ngn org yg b'nama jenama biskut tuh.. huhuhu (jgn mrh+mrajuk, t % ketampanan ko jatuh)

Solahuddeen said...

ah.
itu yg ko cube maksudkan.
cesss.
aku just nak shape badan camtuuu je. bukan nak jadi cam die. xdapat pn. mustahil pn. alalala makcekk oiii,

Aanis said...

t msti ketul2 kn...
nmpk lebey sexy..
WOW!!!!
ahahahaha~

Solahuddeen said...

hahaha.
tu aaa. nampak sexy. wakakaka.
tp aku kene menambah kan berat badan secara total. baru leh jadi cam encik biskut tuh. wakakakaka.
kalau ari2 duk makan megi. mmg la zat2 pertumbuhan berat badan xdek. ha3~

sAzUwI said...

aku ari2 makan megi gak..berat leh tmabah...haha..

tp tak der ar smpai shape camtue..tp maintain seksi aper..hahahahah

Solahuddeen said...

hahahahahahaha~
maintain sexy? mmg sexy pon. wakakakakaka~

suterakasih said...

kolam uitm free je kot..
klu nk pg yg aku thu ari isnin ptg utk laki dan jugak selasa malam..member aku selalu g time 2..

Solahuddeen said...

uih. isnin petang ngan selase malam je ke? humm. timing x bbrpe chantek. tp still ok. free. he3.

thx 4 the info.

Anonymous said...

ak pon nk mndi gak,tp xtau timing utk pompuan pkl brp.
ak x ksh mndi dgn laki pn xpe.HAHAHA...

Solahuddeen said...

sape ni ek.
ha3,
xder timing laki ngan pmpuan la
masuk je.

Lola miss memories said...

haha...dahsyat nye target....mkn thun gak nk jd cm jacob...hihi~

Solahuddeen said...

ha3,
mmg la ta leh jadi cam die.
badan saye ni pun dah keding semacam.
saje je. hiperbola la katakan,
wakakaka~

Lola miss memories said...

hihihii....owh ek...keding sgt ke??hahaha
xp2....asl kn niat tu de...;p

Solahuddeen said...

yep. asalkan niat ada. hahaha~

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."