My Followers

Ads

Jan 29, 2010

Satu Petang Di Hari Jumaat

lepas habes kelas design, terus balek umah. kemas2 baju. sumbat2 dalam beg. sembahyang asar. pastu terus gerak balek umah.

seperti biase, petang di shah alam dan klang, mmg jem. supa dupa jem. dan seperti biase juge, penunggang motorsikal akan mencelah diamana mana untuk sampai ke destinasi dengan cepat. inilah kelebihan penunggang motorsikal.

tp petang tu, jem die laen macam, dari semua exit, dari Perindustrian Kemuning, Jalan Kebun, semua jem sepanjang2 perjalanan.

aku pn seperti biase, mencelah di TENGAH2 LANE.

petang tu, ade rase x sedap hati plak. so, aku bawak pelan2. mak ngan abah pesan, bawak moto hati2.

celah punye celah, tetibe la plak, ade seorang gadis ni, keluar dari celah2 barisan kerete yang dalam jem memandang ke arah sebelah kiri die. *aku datang dari sebelah kanan. mmg panjang umur si gadis tu, die masih lagi dapat pulang ke rumah menikmati megi di depan tv seperti biase *rekaan semate2.

die x perasan langsung yang aku dah brake sepantas kilat, dengan seretan tayar FKR yang baru 2 minggu tukar. weh pompuan naseb baek aku bawak pelan tau, kalau aku bawak laju cam orang gile, nescaye mmg ko aku langgar.

mmg panjang umur ko lagi. dah tu plak, ko pakai earphone plak tu. patut la ko x perasan ade motor, mak aih. mmg x sayang nyawe la ko.

haish.

4 comments:

Aanis said...

girl mmg bwk moto or drive kete cmtu
kecuali aq
adek aq patah kaki sbb ade girl mcm tu lah
ttbe jek muncul x pandang kiri kanan depan blkng

Solahuddeen said...

ha3. kecuali ko?
wakakaka~

tu la pasal.
naeb baek la gadis tu 'menyerlah'. kalau 'tenggelam'.abes.
wakakaka~

Aanis said...

menyerlah? tenggelam?

Solahuddeen said...

kire nampak la. jelas dan terang,,

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"You can say anything about me, as you please, but I am what I am, and that's something you can never be."